HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

Een groot deel van de door de Natuurbeschermingswet 19998 beschermde habitattypen zijn gevoelig voor stikstofdepositie. Om een verdere achteruitgang van de kwaliteit van deze habitattypen is in 2009 de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS) ingesteld. Hoewel de depostie al tientallen jaren aan het dalen is, is deze in de meeste van de beschermde gebieden nog steeds te groot. Omdat nieuwe ontwikkelingen vaak een toename van de stikstofuitstoot en daarmee van de depositie tot gevolg hebben, staat de realistatie van deze vaak ter discussie.

 

HSRO heeft een ruime ervaring met de beoordeling van de effecten van stikstofdepositie op NATURA 2000-gebieden. Met een gedegen kennis van de milieutechnische en ecologische aspecten van de stikstofproblematiek kunnen wij u adviseren welke mitigerende maatregelen mogelijk zijn of welke compensatie nodig is om uw project te realiseren.

icoon om terug te gaan

Stikstofdepositie beoordeling in het kader van NATURA 2000 en PAS