HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO maakt grote en kleine plannen in het buitengebied. De tuinen beginnen bijvoorbeeld bij 1000 m2. De inpassing van bedrijven beslaat al gauw een halve hectare. Het recreatieproject Groupworld is 17 hactare  groot. Onze plannen in de uiterwaarden beslaan 400 tot 750 hectare. Kortom ervaring genoeg. Onze ontwerpen moeten passen bij het landschap.

 

HSRO heeft veel liefde en passie voor het Nederlandse landschap. Er zijn op korte afstand grote verschillen in sfeer en uitstraling. Ieder landschap heeft zijn eigen geschiedenis en karakter. In ieder ontwerp moet daar rekening mee worden gehouden. Daarbij moet ook  gekeken worden naar de invloed van de bodem, het grondwater, het seizoen, de invloed van de functies op het terrein en de omgeving. Een goede analyse van de locatie en het omliggende gebied is essentieel. Daarna maken de landschapsarchitecten en ecologen van HSRO verschillende schetsen. Vervolgens worden deze in overleg met de opdrachtgever gedetailleerd uitgewerkt. Beheer, natuurvriendelijke oevers, en kansen voor natuurontwikkeling krijgen daarbij veel aandacht. Het liefst maken we werk met werk om de kosten van aanleg zo laag mogelijk te houden.

 

 

icoon om terug te gaan

Landschapsontwerp