HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO weet dat prima plannen, zelfs met zorgvuldige communicatie trajecten, uitermate kwetsbaar zijn. Het doorgaan is in de eerste plaats natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van het plan, markt en de economie. Vaak wordt  onderschat dat ieder project een goed verhaal, politieke wil en publiek draagvlak nodig heeft. Gelijk hebben is nog niet gelijk krijgen. Omgang met de media, beleving en het gevoel van direct betrokkenen zijn is net zo belangrijk als een correct juridisch traject. Ruimte voor overleg, flexibiliteit in het plan, de bereidheid bij te stellen zijn ingrediënten van een goede inspraak- en participatie procedure. Een goede mix hiervan kan veel problemen in het formele traject voorkomen.

 

Inspraak is veel meer dan een avondje met een presentatie. Het is van te voren nadenken over de gevolgen voor omwonenden. Inspraak vergt een open houding, heldere communicatie en moet plaats vinden op het goede moment. HSRO heeft ervaring met het opzetten van publieke bijeenkomsten, het leiden en begeleiden hiervan. Bij ons krijgen inspraak en communicatie de aandacht die nodig is. HSRO reageert snel en adequaat op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Heeft u een goed idee en wilt over dit aspect ondersteuning ? Maak dan een afspraak met ons.

 

icoon om terug te gaan

Inspraak en participatie