HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

Disclaimer

icoon om terug te gaan

Toepassingsbereik

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de door HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV geëxploiteerde websites. Verwijzingen naar sites die niet door HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV worden onderhouden zijn uitsluitend ter informatie en voor het gemak van de bezoeker opgenomen. HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website(s) van HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV gaat u akkoord met deze disclaimer. De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

 

Eigenaar

Deze website en de inhoud daarvan is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV.

 

Aansprakelijkheid

Hoewel door HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie,  kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.

 

Disclaimer emails 

Op al onze e-mails is de volgende disclaimer van toepassing: Dit e-mail bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bedoeld voor de geadresseerde. Indien u niet de geadresseerde bent wordt u verzocht de afzender hiervan in kennis te stellen, het e-mail bericht naar de juiste persoon door te sturen of dit bericht te vernietigen. HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de schade door of als gevolg van de informatie uit dit bericht. HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het voorkomen van virussen in de bijlage(n) bij dit bericht. Desondanks dient u zelf de bijlage(n) te controleren op de aanwezigheid van virussen en kan  HSRO Stedenbouw en Ruimtelijke ontwikkeling BV niet aansprakelijk worden gehouden indien bijlage(n) schade, veroorzaken.