HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO helpt u tijdig te reageren op nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen, bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen. Deze kunnen ingrijpende gevolgen hebben voor de waarde én gebruiksmogelijkheden van uw woning, bedrijf of grond. HSRO heeft jarenlange ervaring en kan  u doelgericht en betaalbaar adviseren.

 

Wro, WABO, Waterwet, Omgevingswet, Wet milieubeheer

 

HSRO helpt u op weg in het woud van wetten, beleid en regels rondom ruimtelijke ordening en bestuursrecht. De Wet ruimtelijke ordening (Wro), Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) en de Woningwet zijn het belangrijkst. Daarnaast beslaat het omgevingsrecht nog tientallen wetten en regelingen voor wonen, infrastructuur, milieu, natuur en water.

 

HSRO maakt samen met u zienswijzen en inspraakreacties

 

HSRO komt voor u op bij kwesties over ruimtelijke ordening.  Een andere bestemming, onvoldoende bouwmogelijkheden of geschillen, het kan van  alles zijn. Wij bespreken met u uw kansen en gaan eerst voor minnelijk overleg. Alleen waar een wil is, is een weg. Pas als dat niet lukt gaan we over op juridische procedures (bezwaar, beroep of hoger beroep).

 
icoon om terug te gaan

Ruimtelijk juridisch advies