HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO maakt altijd offertes op maat. Het liefst geven wij een prijs voor het complete traject.  Omdat te kunnen doen is het wenselijk dat vooraf zoveel mogelijk informatie bekend is.  Dan kunnen wij het best inschatten welke onderzoeken echt nodig zijn en hoe deze het best aangepakt kunnen worden.  Om een goede offerte op te stellen vinden wij vooroverleg met de initiatiefnemer, de betrokken gemeente en/of omgevingsdienst heel belangrijk. Afhankelijk van de aard van opdracht komen we het liefst ook langs op de locatie.

 

Prijs

 

Laat u niet gek maken door lage prijzen op het internet. Een prijs van vijf of zeshonderd euro voor een ruimtelijke onderbouwing is in de praktijk onhaalbaar. Goede onderzoeksvragen opstellen, overleg met de gemeenten en rekening houden met de belangen van de omgeving zijn niet te doen in een paar uurtjes.  Ook is geen rekening gehouden met kosten van de noodzakelijke onderzoeken.  

 

Gratis planscan !

 

Bij HSRO is het eerste gesprek en de offerte altijd gratis. Indien aanwezig zoeken we samen relevante openbare informatie op. Na dit gesprek heeft u een goed beeld van de haalbaarheid van uw plan. Ook krijgt u een inschatting van de kosten.

icoon om terug te gaan

Offertes