HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO  staat voor goede stedenbouw

icoon om terug te gaan

HSRO is actief op veel fronten.  Onze werkvelden zijn ruimtelijk advies, projectontwikkeling, rivierverruiming, recreatie, ecologie, verkeer, water, revitalisering van (winkel)centra en herbestemming van monumenten. HSRO is doelgericht, denkt integraal en heeft veel expertise in huis.

 

Onze diensten en producten

 

HSRO werkt voor particulieren, beleggers, kleine en grote bedrijven. HSRO levert alles wat nodig is voor planologie, ruimtelijke ordening en stedenbouw. Wij ontwerpen tuinen, woningen, wijken, openbare ruimte en nieuw landschap. Daarnaast maken wij ruimtelijke onderbouwingen, verkavelingen, bestemmingsplannen en doen verkeerskundig- en ecologisch onderzoek. Ook op het gebied van architectuur, projectmanagement en juridisch advies brengt HSRO u verder.

 

Ondernemend participeren

 

HSRO is breder dan een standaard adviesbureau. HSRO participeert mee. HSRO neemt regelmatig zelf initiatief om tot ontwikkeling en verwerving te komen, kent de risico's en weet financieel en procedureel van wanten. Investeren moet zin hebben. Wij gaan niet voor papier en veel praten, wij willen net als u,  resultaat.