HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO is marktgericht. De eindgebruiker staat centraal. Of het nu gaat om herbestemming van gebouwen of de ontwikkeling van woonwijken. HSRO maakt plannen het liefst samen.  Regelmatig zoeken we vanaf het eerste begin van een project naar partijen om ideeën te delen en uit te voeren.  

 

Inspraak en strategie

 

HSRO denkt bij voorbaat na over kritische en mondige omwonenden.  Kennis van de omgeving en weten wat er leeft is cruciaal. Participeren, overleggen en informeren kan op veel manieren. Speciale sites,  inspraakavonden en gesprekken aan de keukentafel hebben effect als er een heldere strategie is. HSRO biedt maatwerk  en veel ervaring bij het  bedenken van een effectieve inspraak procedure.

 

Goed overleg kan veel frustratie, kosten en tijd besparen

 

Openheid, communicatie, inspiratie en improvisatie gaan hand in hand. Al luisterend, pratend en schetsend hebben we zo al veel plannen zonder problemen naar de eindstreep gebracht. Vaak is het gelukt om alle bezwaren vooraf op te lossen. Dat scheelt  tijd, geld en onzekerheid. Zeker in vergelijking tot de bestede uren.

icoon om terug te gaan

Participatie in het ontwerp- en ontwikkelproces