HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO werkt aan kleine en grote plannen in heel Nederland. Sinds de start van ons bedrijf waren dat er ongeveer 400. Kijk  maar eens op de projectenlijst of de kaart.

 

Onze bijdragen variëren sterk. Vaak maken we alleen een verkaveling, bestemmingsplan of onderbouwing.  Soms zijn we verantwoordelijk voor het totale projectmanagement. Regelmatig nemen we het initiatief voor een compleet ontwikkeltraject.

 

Het grootste project van HSRO is de Huissensche Waarden. Dit project is, als enige private project, opgenomen in de Planologische Kern Beslissing Ruimte voor de Rivier. Bij dit project waren wij al voor de start betrokken. HSRO heeft  naast het ontwerp, de Milieu effect rapportage, Natura 2000 vergunningen en Waterwet ook het bestemmingsplan opgesteld.

 

We maken ook woon- en winkelgebieden. HSRO werkt integraal aan leefbare dorpen en versterking van voorzieningen. Voorbeelden zijn Appeltern, Achterveld-zuid en het Kulturhus van Afferden. Ook werken we aan revitalisering van industrieterreinen.

 

Plannen voor recreatie hebben voor ons weinig geheimen. HSRO werkt al jaren voor recreatieondernemers. Daarnaast ontwikkelen wij in samenwerking met Groepen.nl en de Voltage risicodragend het project Groupworld.

icoon om terug te gaan

Projecten