HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO en zusterbedrijf Frobenius hebben passie voor het herbestemmen van monumentaal vastgoed. Naast studie heeft de praktijk ons bovendien veel extra geleerd. Ons kantoor is dan ook niets voor niets in een gemeentemonument en voormalige boerderij gevestigd.

 

In Doorn hebben we samen met gerenommeerde bouw- en ontwikkelbedrijven plannen gemaakt voor de Torbijn panden. De Kindercompagnie in Lithoijen hebben we begeleidt bij ingrijpende verbouwingen van het voormalige klooster. HSRO maakt ook studies voor bedrijven en maatschappelijke instanties. Voor de St.Suibertusparochie in Tiel en Culemborg werken we bijvoorbeeld aan een strategie voor 10 kerken.

 

In 2009 is het Rijksmonument Tabaksmagazijn aan de Hooistraat in Druten aangekocht. Vervolgens zijn, samen met twee private beleggers en Frobenius, plannen ontwikkeld voor restauratie en herbestemming. In het uit 1874 daterende pand zijn twee zeer fraaie appartementen en een kantoor gerealiseerd. De provincie Gelderland en de gemeente Druten hebben bijgedragen aan dit bijzondere project.

 

HSRO heeft het grote voordeel dat we zelf vastgoed kopen, herontwikkelen, verbouwen, verkocht of verhuurd hebben. Voor sommige projecten hebben we ook de subsidies geregeld. Een deel is zelfs nog in eigen bezit. Dan kunnen weinig collega's ons nazeggen! Niet voor niets zijn partner van de provincie Gelderland.

Investeren in herbestemming

icoon om terug te gaan