HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO werkt voor bedrijven, particulieren, maatschappelijke organisaties en overheden. Het kan gaan om het complete traject, maar ook om deelproducten.

 

Overheden

Overheden adviseren we over stedenbouw, landschap, herbestemmen van monumenten, duurzame woonwijken, slimme inspraak, ecologie en verkeerskundig onderzoek.

 

Bedrijven, bouw en ontwikkeling

Voor Excluton en Basal-Dyckerhof werken wij aan maatschappelijke belangrijke projecten met  natuurontwikkeling, bedrijventerreinen en ruimte voor de rivier. Een voorbeelden is het PKB Ruimte voor de Rivier project Huissensche waarden. Ontwikkelaars, beleggers en (bouw) bedrijven weten ons te vinden als het om verkavelingen, bestemmingsplannen en haalbaarheid gaat. Voor hen maken we ook ecologisch onderzoeken, planschadeanalyses en helpen we bij juridische procedures.

 

Maatschappelijke organisaties

Voor diverse woningcoöperaties en zorginstellingen hebben we gewerkt aan nieuwe wijken en voorzieningen.

 

Particulieren

Particulieren kloppen bij ons aan voor bouwplannen, ruimtelijke onderbouwingen, ecologisch onderzoek, planschade en ondersteuning in juridische procedures.

icoon om terug te gaan

Voor wie werken wij?