HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

Als een ruimtelijk plan opgesteld wordt kan het voorkomen dat belangen van eigenaren en gebruikers in het geding komen. Daarom moeten bijvoorbeeld beleidsvoornemens, structuurschetsen, bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen door de betrokken overheden gepubliceerd en openbaar gemaakt worden.  Als u het hier niet mee eens bent, kunt u meestal bezwaar aantekenen.  Als deze beslissing niet past kunt u in beroep bij de rechtbank. Vervolgens kunt zelfs in hoger beroep  gaan.

 

HSRO kan u begeleiden bij het voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure. Hier hoeft u geen advocaat voor in de arm te nemen. HSRO kan meedenken met het opstellen van een zienswijze en een beroepsschrift. Ook kunnen wij u vertegenwoordigen bij bijeenkomsten en zittingen die met dergelijke procedures samenhangen. HSRO werkt daarbij desgewenst samen met advocaten en externe deskundigen. Bij veelvoorkomende  zaken is dat echter lang niet altijd nodig. HSRO probeert altijd in overleg tot oplossingen te komen. Daarbij kan het soms handig zijn dat alternatieve oplossingen bedacht worden.

icoon om terug te gaan

Bezwaren, beroep, hoger beroep en zienswijzen