HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO heeft ervaring in het omzetten van ideeën tot het realiseren van ontwerpen. Creativiteit en een no-nonsense benadering gaan daarbij hand in hand. Onze plannen moeten voldaan aan een behoefte, draagvlak krijgen en kunnen uitdagend zijn. Als ze niet financieel uitvoerbaar zijn en niet aansluiten bij de vraag uit de markt en de opdrachtgever komen ze nooit van de grond. Wij ‘tekenen en rekenen’, werken integraal en multidisciplinair. Dat bespaart kostbare tijd en geld.

 

Het inschatten van kansen en risico’s van nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen is ingewikkeld. Wetten en beleid zijn, net zoals financiële mogelijkheden, niet altijd helder. HSRO helpt door pragmatische planologische en economisch doortimmerde haalbaarheidsonderzoeken te maken. Goed haalbaarheidsonderzoek is nooit te duur. Het voorkomt teleurstellingen en kan veel geld besparen. Als tussentijds onverhoopt blijkt dat er sprake is van onneembare planologische belemmeringen, is een tussentijdse heroverweging / aanpassing mogelijk. Als een project kansrijk is kan veel onderzoeksmateriaal worden gebruikt bij het opstellen van een bestemmingsplan.

icoon om terug te gaan

Haalbaarheidsonderzoek van idee en ontwerp tot realisatie