HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

┬ę HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO denkt pragmatisch en strategisch. Het einddoel staat centraal. Het maken van plannen en realiseren van projecten kan niet zonder goede strategie. De beste strategie├źn komen voort uit een creatief ontwerpproces. In dat proces leidt permanente weging van belangen, randvoorwaarden en doelstellingen tot varianten en uiteindelijk keuzen. Om de beste optie te bepalen is bovendien flexibiliteit en improvisatievermogen nodig. Economie, ruimtelijke kwaliteit en bestuurlijke haalbaarheid zijn daarbij de belangrijkste toetsstenen.

 

Een goede strategie kan alleen gezamenlijk ontwikkeld worden. Juist in de huidige markt is het cruciaal te investeren in kennis en het beter in beeld brengen van nieuwe mogelijkheden. Niet alleen van onze partners of overheden, maar ook van onze klanten. Op deze manier kunnen projecten beter afgestemd worden op de wensen van omwonenden en eindgebruikers.

 

 

icoon om terug te gaan

Strategie en planproces