HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

Architectuur is een dienende kunstvorm. De wensen van de opdrachtgever, techniek en budget zijn bijna altijd de ingrediënten van een spannend proces. HSRO helpt met bedenken van uitgangspunten en randvoorwaarden voor het ontwerp van gebouwen en de openbare ruimte.

 

Stedenbouw en architectuur kunnen elkaar versterken.. Dat kan vastgelegd worden in een beeldkwaliteitsplan. Het kan ook binnen een minder formeel kader. Belangrijk is dat partijen voor kwaliteit willen gaan en open communiceren. Daarnaast is continuïteit in project- en procesleiding van belang.  Bij grote en langdurige projecten is dat een onderschatte factor. Hsro werkt bij de uitwerking van de plannen graag samen met verschillende architecten. Vaak gaat dat in gezamenlijk en gelijktijdig overleg  met de gemeente en de opdrachtgever. HSRO gaat in dat geval het liefst voor het teamgevoel. De beste plannen ontstaan immers in goede samenwerking. Haantjesgedrag is daarvoor nooit bevorderlijk.

icoon om terug te gaan

Architectuur