HSRO STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HSRO Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ruimtelijke ontwikkeling
HSRO HOME KNOPBEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nl
 
BEL HSRO 0487-542906HSRO mail adres info@hsro.nlHSRO Kijk op pinterest naar referentiesgoogle plus icoonHSRO OP FACEBOOKHSRO op linkedin

© HSRO Afferden (gld) 2014

    0487-542906      info@hsro.nl

Disclaimer

HSRO maakt ontwerpen voor woonstraten, winkelgebieden, stads- en dorpscentra. Openbaar gebied stelt andere ontwerp- en beheereisen dan een privaat terrein. Randvoorwaarden moeten helder zijn. Wat is bijvoorbeeld het budget voor de realisatie en het beheer, is hergebruik van materiaal mogelijk, welke problemen ervaren omwonenden, wat is het lichtplan, kan werk met werk gemaakt worden, is er een gemeentelijk handboek openbare ruimte en wat is de staat van bestaande beplanting?  Ook is analyse van de historie, de omliggende bebouwing, het leiding netwerk, de sociale veiligheid en het verkeer nodig.

 

HSRO ontwerpt, rekent en zet de plannen gelijk in de maat in de tekening. Een mooi computerplaatje of duur meubilair uitkiezen kan bijna ieder bureau. Een plan maken dat dertig voldoet en flexibel genoeg is om veranderd gebruik op te vangen, is heel wat anders. Openbare ruimte is immers ruimte die voor iedereen toegankelijk is en bruikbaar moet zijn voor alle facetten van het publieke leven.

icoon om terug te gaan

Openbare ruimte